Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Νέα κλειδαριά ασφαλείας CDVI με αυτόματο κλείδωμα και λειτουργία πανικού για απλές πόρτες, σιδερόπορτες, αλουμινίου και ξύλινες στα 230€

Ηλεκτρομηχανική κλειδαριά για εισόδους πολυκατοικίας στα 230€ με τοποθέτηση (χωρίς 23% Φ.Π.Α. )


Χωνευτή ηλεκτρομηχανική κλειδαριά από την εταιρεία CDVI, με κωδικό DUX. Ονομάζεται έτσι διότι λειτουργεί με δυο τρόπους: ηλεκτρικά και με το κλειδί (μηχανικά).  Οι κλειδαριές αυτές μπορούν να συνδυαστούν με άλλα προϊόντα όπως πληκτρολόγια ήκαρταναγνώστες (εξωτερικά) και μπουτόν (εσωτερικά), ανάλογα πάντα με τον τρόπο που επιθυμείτε να λειτουργεί το εκάστοτε σύστημα. Έτσι, έχετε πάντα τον έλεγχο της πρόσβασης στον χώρο σας.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:
  • Κατάλληλη για εισόδους πολυκατοικιών
  • Για πόρτες ξύλινες, αλουμινίου, σιδερένιες
  • Αυτόματο κλείδωμα με το κλείσιμο της πόρτας
  • Μπορείτε να ανοίγετε από το θυροτήλεφωνο, ακόμα και όταν η πόρτα είναι κλειδωμένη (αυτόματο ξεκλείδωμα)
  • Κέντρα: 20mm, 30mm, 35mm, 50mm
  • Διαθέτει κύλινδρο για μηχανικό άνοιγμα από έξω ή μέσα
  • Λειτουργία fail-secure. Όταν δεν περνάει ηλεκρτικό ρεύμα το η κλειδαριά ασφαλίζει και η πόρτα μένει κλειδωμένη
  • Λειτουργεί στα 12V AC/DC. Κατανάλωση:  1.25 A. Η παροχή του ρεύματος γίνεται στο σταθερό και όχι πάνω στην πόρτα
  • Συνδέεται με τα υπάρχοντα καλώδια του ηλεκτρικού κυπρί. Δεν χρειάζεται επιπλέον τροφοδοσία ρεύματος ή επιπλέον καλώδια
  • Διαστάσεις κλειδαριάς : 165mm x 23mm. Διαστάσεις πλάκας κλειδαριάς : 270mm x 25mm. Διαστάσεις αντικρύσματος : 110.2 mm x 10.5mm x 30mm(YxΠχΒ). Διαστάσεις πλάκας αντικρύσματος: 250mm x 20,5mm.
Ο κύλινδρος ΔΕΝ περιλαμβάνεται στην συσκευασία
Τρόπος τοποθέτησης & λειτουργίας: Στην συσκευασία περιλαμβάνεται η ηλεκτρική κλειδαριά και το αντίκρυσμά της (κυπρί). Το αντίκρυσμα τοποθετείται στην κάσα και η κλειδαριά στην πόρτα. Μόλις έρθουν σε επαφή ο πίρος ασφάλισης "πετάγεται" από την θέση του και ασφαλίζει στο αντίκρυσμα. Αν βρίσκεστε μέσα, για να ανοίξετε την πόρτα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το κλειδί σας ή να κατεβάσετε το πόμολο (λειτουργία αντιπανικού). Αν βρίσκεστε έξω, θα πρέπει ή να σας ανοίξει κάποιος από το θυροτηλέφωνο ή να ανοίξετε μηχανικά με το κλειδί ή να πληκτρολογήσετε τον προσωπικό σας κωδικό ή να χρησιμοποιήσετε την κάρτα proximity κι έτσι ο πίρος να επανέλθει στην αρχική του θέση και η πόρτα να είναι ελεύθερη να ανοίξει.

ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΑ 230,00 ΕΥΡΩ
Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. (23%)

Παρέχεται εγγύηση καλής λειτουργίας για πέντε (5) έτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου