Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Κλειδαριά ασφαλείας Mul-t-lock Interactive Plus+ στα 220€

Κλειδαριά ασφαλείας Mul-t-lock Interactive Plus+


ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ CISA Revolution PRO 
ΜΕ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ  Mul-t-lock Interactive Plus+
 ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ME ΚΥΛΙΝΔΡΟ. Η ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟ ΚΑΤΑΠΕΛΤH (SELF LOCKING SYSTEM), ΠΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΔΙΑΡΡΗΞΗΣ!!
     
  
ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΤΣΑΛΙΝΟ DEFENDER  ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΛΙΝΔΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΠΑΣΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΥΠΗΜΑΤΟΣ.
  
Η ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ CISA Revolution PRO  ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΡΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ME ΚΛΕΙΔΙ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟΥ  (ATRA, SECUREMME,CISA, MOTTURA, POTENT, FIAM,MUL-T-LOCK)
Με 4 πίρους και γλώσσα   
Κέντρο:  63mm ή 73mm

 ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΑ 20,00 ΕΥΡΩ

Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. (23%)


Παρέχεται εγγύηση καλής λειτουργίας για πέντε  (5) έτη

 


Ο κύλινδρος ασφαλείας της εταιρείας MUL-T-LOCK, με κωδικό INTERACTIVE PLUS+

  • Φτιαγμένος με βάση ένα επαναστατικό σύστημα με τηλεσκοπικές μπίλιες
  • Επιπλέον διαθέτει μια ειδική μαγνητική μπίλια, που αποκλείει την αντιγραφή των κλειδιών σε μη εξουσιοδοτημένα καταστήματα
  • Υψηλός βαθμός προστασίας ενάντια στις περισσότερες μεθόδους διάρρηξης, όπως η εύρεση κωδικού (picking), το χτύπημα (bumping) και το τρύπημα του κυλίνδρου (drilling)
  • Όλοι οι κύλινδροι παραδίδονται με κάρτα ιδιοκτησίας, όπου αναγράφεται ο κωδικός για την δημιουργία νέων κλειδιών
  • Στην συσκευασία περιλαμβάνονται 5 κλειδιά και η κάρτα ιδιοκτησίας
Ο κύλινδρος MUL-T-LOCK INTERACTIVE PLUS+ μπορεί να παραδοθεί, κατόπιν παραγγελίας ως εξής:
1. Με σύστημα 3 σε 1 (με μια μικρή επιβάρυνση). Δηλαδή, έχει 3 "ζωές" (3+1+1). Τα 5 κλειδιά του κυλίνδρου παραδίδονται σφραγισμένα σε σακουλάκι ως εξής: 3 κλειδιά με πράσινη ένδειξη για την πρώτη ζωή και την αντίστοιχη κάρτα ιδιοκτησίας, 1 κλειδί με κίτρινη ένδειξη για την δεύτερη ζωή και την αντίστοιχη κάρτα ιδιοκτησίας και 1 κλειδί με κόκκινη ένδειξη για την τρίτη ζωή και την αντίστοιχη κάρτα ιδιοκτησίας. Με την εισαγωγή του κλειδιού της δεύτερης ζωής, τα κλειδια της πρώτης παύουν να ισχύουν. Ομοίως με την εισαγωγή του κλειδιού της τρίτης ζωής τα κλειδια της πρώτης και της δεύτερης παύουν να ισχύουν.
2. Με σύστημα TLO (με μια μικρή επιβάρυνση). Ο κύλινδρος στην περίπτωση αυτή παραδίδεται με 3 κλειδιά με κόκκινη ένδειξη, 1 κλειδί με πράσινη ένδειξη και 1 κλειδί με μπλε ένδειξη. Το σύστημα αυτό παρέχει την δυνατότητα στον ιδιοκτήτη να υπάρχει ταυτόχρονα με αυτόν ένας ακόμη χρήστης. Δηλαδή, όσο ο ιδιοκτήτης χρησιμοποιεί τα κλειδια με την κόκκινη ένδειξη απαγορεύει σε οποιονδήποτε άλλο την είσοδο. Όταν ο ιδιοκτήτης χρησιμοποιεί τα κλειδιά με την πράσινη ένδειξη ελευθερώνει ταυτόχρονα και την είσοδο στον χρήστη που έχει στην κατοχή του το κλειδί με την μπλε ένδειξη. Όταν θελήσει ο ιδιοκτήτης να επανέλθει ο κύλινδρος στην αρχική του κατάσταση, απλά χρησιμοποιεί το κλειδί με την κόκκινη ένδειξη εξαιρώντας ταυτόχρονα τον χρήστη του κλειδιού με την μπλε ένδειξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου