Κυριακή 5 Απριλίου 2015

ΑΛΛΑΓΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Η εξέλιξη της τεχνολογίας στο χώρο της οικιακής ασφάλειας δυστυχώς  δεν είναι μονόπλευρη. Οι επίδοξοι διαρρήκτες έχουν ανακαλύψει τρόπους για να παραβιάζουν τα παλαιότερα συστήματα ασφαλείας.
 Ένα τέτοιο σύστημα είναι και οι κλειδαριές με μεγάλο κλειδί  (τύπου χρηματοκιβωτίου) τις οποίες διαθέτει ένα τεράστιο ποσοστό των Ελληνικών νοικοκυριών...
Προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση των πελατών, γι’ αυτό και δουλεύουμε με επαγγελματισμό. Η πολύχρονη εμπειρία μας σε αυτόν τον τομέα και η συνεχής παρακολούθηση των εξελίξεων για ό,τι σύγχρονο κυκλοφορεί στο χώρο των κλειδαριών, εγγυάται επίσης την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Προτιμάμε μία ατομική προσέγγιση και επομένως εστιάζουμε πλήρως στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας, υλοποιώντας αυστηρά τις ιδέες σας. Εμπιστευθείτε τις υπηρεσίες μας προκειμένου να εξασφαλίσετε την καλύτερη εγκατάσταση των νέων κλειδαριών για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές, σας παρέχουμε την πιο αποτελεσματική προστασία από κάθε είδους παραβίαση.
Χάσατε τα κλειδιά του σπιτιού σας; Ξεχάσατε τα κλειδιά σας μέσα στο αυτοκίνητο?
Κανένα πρόβλημα! Τώρα δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε γι’αυτό, καθώς με την 24ωρη εξυπηρέτηση που σας παρέχουμε, μπορούμε να επιλύσουμε αμέσως το πρόβλημά σας.
Το κατάστημα είναι αναγνωρισμένο από την Ελληνική Αστυνομία

ΕΔΡΑ: AΙΓΑΙΟΥ 140 ΚΑΙ ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 4
Νέα Σμύρνη

Υπεύθυνος εταιρείας: Σπανός Γιώργος

ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ Σπιτιών - Aυτοκινήτων όλων των τύπων (χωρίς καταστροφές)ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΙΝΗΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου